www.bajonet.be
http://forum.bajonet.be/

Andere Bart
http://forum.bajonet.be/viewtopic.php?f=3&t=269
Pagina 1 van 1

Auteur:  Bart Geraerts [ 07 sep 2007, 23:34 ]
Berichttitel:  Andere Bart

Goedenacht beste mensen

Eventjes een kort woordje over mezelf :)
Mijn naam is Bart Geraerts, ik woon in Riemst (Zuid-Oost Belgisch Limburg). Ondertussen heb ik al 19 jaren versleten, en een twintigste op komst volgend jaar. Ik studeer aan de PHL in Hasselt (toegepaste informatica, 2e jaar).

De link met WO2 vind ik in het fort van Eben-Emael. Op m'n 15e gids geworden, en nu, vier jaar later doe ik het nog altijd even graag, met minstens zoveel overtuiging als op het begin. Verder ben ik geboeid door andere forten, bunkers, ... enfin, bijna alles dat gemaakt is uit gewapend beton, geschut heeft/had en zich in België bevindt :D

Dat was Bart in een notendop, als er vragen zijn, shoot ;)

Auteur:  virjinz [ 08 sep 2007, 08:54 ]
Berichttitel: 

welkom op het forum!
Dat moet ook leuk zijn, zo gidsen! ik ben vroeger eens in Eben-Emael geweest (niet zo ver van Hoeselt, waar ik woon) en was de moeite!

Auteur:  bart s [ 08 sep 2007, 10:01 ]
Berichttitel: 

Welkom Bart op het forum.
Ik zie u normaal deze keer bij de onderhoudsdag van eben. :wink:

Auteur:  Sam [ 10 sep 2007, 12:49 ]
Berichttitel: 

welkom,

ben er ook 1 keertje geweest en vond het zeer de moeite, wil graag nog eens terug, we kunnen er misschien eens een forum uitstapje van maken :?:

Auteur:  bart s [ 10 sep 2007, 19:19 ]
Berichttitel: 

Goed idee sam ben ik ook eens voor :wink:

Auteur:  Bart Geraerts [ 10 sep 2007, 19:42 ]
Berichttitel: 

Alles kan, maar dan wel één voorwaarde: bombardeer de gids niet met vragen over de bajonetten in het museum :lol: denk niet dat de bajonetkenners onder de gidsen dik gezaaid zijn :)

Auteur:  virjinz [ 11 sep 2007, 08:37 ]
Berichttitel: 

we kunnen misschien een rondleiding voor de gidsen organiseren.
zij luisteren voor een keer en wij geven dan de uitleg :-D

Auteur:  Sam [ 11 sep 2007, 10:46 ]
Berichttitel: 

Wel eerst een rondleiding in het fort door de gidsen en dan kaarten we ergens na en kan iedereen een paar bajonetten meenemen waar wij hen dan in "rondleiden"

Auteur:  jdeleur [ 14 sep 2007, 18:36 ]
Berichttitel: 

Welkom hier 8)

Auteur:  Bart Geraerts [ 05 okt 2007, 13:32 ]
Berichttitel: 

In navolging van m'n toegepaste informatica verhaal... ik weet niet of ik m'n siteje hier mag laten zien, maar het heeft met oorlogen te maken, dus ik waag het erop.. als het niet mag, dan haal ik het wel weer weg jongens! Geen probleem :)

Onderstaande site is gemaakt met de gedachtegang: ik kijk graag naar oorlogsfilms, -docu's en -series... maarja, om nu iedere dag dat tv boekje te moeten doorspitten... oplossing: een site waar netjes alles opstaat wat er op tv komt qua oorlogsfilms, -docu's en -series...

Resultaat: www.oorlogsfilms.be :) iedere week vul ik het complete weekoverzicht bij, dus :) ik ben er alleszinds tevreden mee! Als jullie reacties, aan- of opmerkingen hebben, graag :)

Auteur:  jdeleur [ 05 okt 2007, 20:09 ]
Berichttitel: 

Nette overzichtelijke site Bart 8)
Gelijk even onder mijn favo's gezet.

Auteur:  virjinz [ 07 okt 2007, 07:52 ]
Berichttitel: 

leuke link Bart.
is een database opstellen onmogelijk? misschien dat je een formulier aan je site kan toevoegen waar iedereen die dat wil films kan toevoegen? Dan heb je wel wat werk met het op punt stellen van de db maar ben je tenminste geen eenzame soldaat die alles zelf moet opstellen :-)

Auteur:  Bart Geraerts [ 07 okt 2007, 17:13 ]
Berichttitel: 

De site werkt nu al volledig met een databank, het is perfect mogelijk om andere mensen ook de mogelijkheid te geven om films ed toe te voegen, maar vaak is de controle/aanpassing van die ingave's tijdrovender dan zelf eventjes alles invullen :)

Ik ben afgestapt van het idee om een oorlogsfilm databank op te stellen... er zijn zoveel verschillende films in verschillende categorieën, plus dan nog een resem films die "net op het randje" zitten... krijgen we weer de discussie, waar trekt men de grens :) Ik houd het - voorlopig althans - op een tv-boekje ;)

Auteur:  yoeri [ 19 dec 2009, 19:49 ]
Berichttitel: 

die site is er mee gestopt ?


anders wil de browser niet mee:)

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/